Logg inn / bestill
  • Logg inn / bestill
  • Produkter
  • Søk opp din skole
  • Slik bestiller du
  • For skolene
  • Spørsmål
  • Kontakt oss

SORTIMENT OG ERNÆRING: Hva erstattet dere karragenan med da det ble byttet ut og er det tryggere? +

Per nå er alle produktene til Skolelyst uten karragenan. I lettmelk kakao ble karragenan erstattet med en stabilisator som heter gellan gum. Deretter ser vi på mulighetene for hvordan vi i vår produksjon kan lage kakaomelk uten bruk av stabilisator, da dette er i tråd med TINEs mål om å ikke bruke flere tilsetningsstoffer enn det som er nødvendig for å sikre gode og trygge produkter.

Alle tilsetningsstoffer som TINE benytter er godkjente og vurdert som helt trygge å bruke. Det er ingenting som tyder på at gellan gum har negative effekter.

  • ایک صارف بنائیں
  • أنشئ مستخدما
  • یک حساب کاربری ایجاد نمائید
  • Crie um usuário
  • สร้างบัญชี
  • 注册一个帐号
  • ஒரு கணக்கை உருவாக்க
  • Akoon sameyso
  • Kullanıcı oluştur
  • Sie bitte ein Nutzerkonto
  • Crea un nuovo utente
  • Utwórz użytkownika
  • Crea un usuario
  • Reğistrē lietotāju
  • Зарегистрируйтесь
  • Зареєструйтесь
  • Sukurkite vartotoją

Snarveier

  • Produkter
  • Forsiden
  • Spørsmål
  • Aktuelt
  • Endre innstillinger for informasjonskapsler
  • Generelle villkår
  • Brukervilkår for skoler
  • Brukervilkår for foresatte
  • Personvern Skolelyst
  • Retningslinjer for informasjonskapsler (cookies)

Kontakt oss

Kontakt oss
23 288 334 ( mandag til fredag kl.07:30 - 16:00 )
E-post
skolelyst@tine.no / skolelyst.skole@tine.no
Presse
Gå til TINE Presserom
Org. Nr
NO 947 942 638 MVA