Om Skolelyst®

Skolelyst® er en abonnementstjeneste for skolemelk og annen drikke, samt mellommåltider i grunnskolen – for mange kjent som skolemelkordningen. Som foresatt oppretter du en profil, bestiller produkter og betaler på skolelyst.no. Skolen mottar produktene fra Tine og passer på at hver enkelt elev får det de skal ha.

Skolelyst® tilbyr et variert utvalg melk, fruktdrikker, smoothie, yoghurt og grøt. Til sammen dekker produktene de aller fleste allergibehov og preferanser, slik at alle skal finne noe de liker. Vi vet også at barn fort kan bli lei av å drikke det samme hver dag, så du kan variere med ulike produkter gjennom uken og ha flere produkter på samme dag. Under ser du to eksempler på hvordan du kan sette opp uken.

 

 

Skolen bestemmer sitt eget produktutvalg

Skolen er pliktig å ta inn minimum fire eller åtte produkter avhengig av hvilken leveringsmodell de har. Mange tar likevel inn alle, da et bredere utvalg gjør at flere elever har mulighet til å finne noe de liker. 

 

Alle drikker er uten tilsatt sukker og uten kunstig søting

Skolelyst® følger Helsedirektoratets retningslinjer for mat og drikke i skolen, og det er veldig viktig for oss at våre produkter både smaker godt og er viktig påfyll for kropper i vekst. Derfor er alle drikker uten tilsatt sukker og kunstig søting, og inneholder kun det naturlige melkesukkeret eller fruktsukkeret som finnes i råvarene fra før av. 

 

Ingen binding – start, stopp og endre abonnementet når du vil

Det er aldri for sent å starte et Skolelyst-abonnement, men vi anbefaler at du bestiller senest to uker før skolestart slik at barnet ditt skal få produkter fra første skoledag. Dersom du vil endre produkt gjennom skoleåret, stopper du enten hele abonnementet eller et enkelt produkt, og oppretter et nytt. Du må betale på nytt for den nye bestillingen, men får selvsagt refundert tilgodebeløpet fra forrige bestilling. Hvis du avbestiller og bestiller på nytt samme dag, vil det ikke bli opphold i leveringen. Du velger også om du vil betale månedlig, halvårlig eller årlig. Les mer om betaling og levering her.