mer om betaling og levering

 

Du betaler fra den dagen produktene leveres

Du trenger ikke betale for hele skoleåret dersom du bestiller etter skolestart.

Det er kun fra og med dagen abonnementet starter og til det stopper du betaler for. Startdatoen for abonnementet står på bestillingsbekreftelsen. Her kan du se prisene per produkt.. Du betaler kun for det antallet produkter som blir levert.

 

Velg månedlig betaling med kort

På skolelyst.no kan du bestille skolemelk og annet til skolemåltidet. Du kan sette opp bestillingen akkurat slik du ønsker. Betaler du med kort kan du velge om du vil betale hele beløpet med en gang, dele beløpet i to eller månedlig med automatiske trekk. Det er ingen gebyrer når du betaler med kort - uansett om du velger å betale månedlig, halvårlig eller årlig.

 

Slik bytter du produkt

Du kan gjøre endringer i abonnementet ditt når som helst i løpet av skoleåret. Uansett hva slags endring du ønsker å gjøre, må du stoppe nåværende abonnement og bestille på nytt.

Du kan stoppe hele abonnementet eller enkelte produkter. Du må betale på nytt for den nye bestillingen og vil få refundert tilgodebeløpet fra forrige bestilling.

Hvis du avbestiller og bestiller på nytt samme dag, vil det ikke bli opphold i leveringen.

 

Det kan ta opptil 14 dager fra du bestiller til barnet ditt mottar produktet

Dette høres kanskje mye ut, men det skyldes først og fremst at mange skoler kun får levering én gang i uken fra Tine. Tine-bilene lastes med produkter dagen før, og før det skal ordre registreres og behandles i våre systemer. Da kan det i verste fall ta opptil 14 dager, men ofte tar det kortere tid. 

 

Hvor får jeg fakturaen og hvor lang tid tar det før jeg får den?

Om du velger å betale med faktura vil du få denne tilsendt til e-postadressen du har registrert på din profil. Du vil umiddelbart motta en bestillingsbekreftelse med alle opplysninger, så blir faktura ettersendt circa 2 dager senere og da til samme e-post. Husk å legge Skolelyst® som sikker avsender, slik at e-posten ikke havner i spamfilteret. Hvis du har valgt å dele opp betalingen i to vil den andre fakturaen også automatisk bli sendt til din e-post. 

Du kan også finne fakturaen din ved å logge inn på skolelyst.no og gå til «Aktive abonnement» og «Se bestillingshistorikk». 

 

Har du flere spørsmål? Se "ofte stilte spørsmål" her.