Hva er Skolelyst?

Her kan du se film og informasjon om Skolelyst.

Skolemelk har gitt godt påfyll til skolemåltidet helt siden 70-tallet. I starten ble det hovedsakelig levert én melketype, men siden den gang har utvalget blitt større.

I 2010 ble skolemelk.no startet, og dermed kunne melken enkelt bestilles på nett. De senere årene har det også kommet andre produkter til utvalget, blant annet fruktdrikk og yoghurt. 

Nå som ordningen er utvidet til mer enn skolemelk, har vi valgt å bytte navn til Skolelyst. Med Skolelyst legges det til rette for et godt mat- og drikketilbud gjennom skoledagen

Da vi spurte og fikk svar fra 23.496 foresatte i landet, fikk vi mange nyttige tilbakemeldinger. De to klareste ønskene var større produktutvalg og mer fleksibilitet, og dette har vi gjort noe med!

Det blir enda større variasjon i produktutvalget i forbindelse med lanseringen av Skolelyst. Nå blir det mulig å bestille mye forskjellig til skolemåltidet:

  • Melk
  • Fruktdrikk
  • Smoothie
  • Yoghurt
  • Havregrøt 
  • Fruktbiter (gjelder kun skoler på Østlandet per i dag)

Se produktene her!

Bestillingsløsningen har blitt helt ny - så nå er det enda enklere å legge inn bestilling og sikre god mat og drikke til skoledagen

Det kan også bestilles mer fleksibelt enn før - nå kan du sette opp uken slik du vil og tilpasse det ditt barns behov. Kanskje det trengs litt ekstra påfyll før fotballtrening på onsdager? Da kan det være en god idé å legge inn smoothie for den dagen. Fleksibiliteten gjør det også mulig å bestille for eksempel lettmelk alle dager, men bytte til kakaomelk på fredagene. Nå er mulighetene mange!

Logg deg inn og se din profil

Enklere administrasjon for skolene

For å lansere Skolelyst har vi også fått innspill fra 450 skoler. Noen av innspillene var ønske om enklere administrasjon. For å møte dette ønsket har vi nå forbedret utdelingsrutinene og gjort registreringen på nettsiden mer brukervennlig. 

Noen skoler vil få ferdigpakkede klassesett, mens på andre skoler opprettes det elevprogram - hvor elever hjelper til med å plukke og dele ut produktene. 

Vi har laget en helt ny portal som er enklere å bruke enn før - og dermed blir registreringen raskere og mer oversiktlig.

Det koster selvfølgelig ingenting for skoler å være med på TINE Skolelyst. 

Logg deg inn som skole (Bruk samme innlogging som på skolemelk.no - vi har lagret skolens profil) 

Logg inn i TINE Skolelyst

Finn ut mer om TINE Skolelyst ved å logge deg inn.

Logg deg inn her!