Byggrynsgrøt

Byggrynsgrøt med blåbærsaus er et fint mellommåltid eller supplement til matpakken. Grøten er kokt på norsk melk, har en kremet konsistens, inneholder både proteiner og fiber og har et sidekammer med blåbærsaus. Den kommer i praktisk porsjonsstørrelse og det følger med skje på siden av begeret. Byggrynet har en søtere smak enn andre grynsorter, og dette bidrar til grøtens søte og gode smak.

Ingredienser:

BYGGRYNSGRØT (83 %): melk 3,9 % fett, 13 % byggryn (100 % fullkorn), sukker*, proteinredusert skummetmelk, emulgator (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (pektiner, karragenan), aromaer, salt. BÆRSAUS (17 %): 60 % blåbær, vann, sukker*, modifisert stivelse fra mais, stabilisator (pektiner), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). * Totalt 4 % tilsatt sukker

Allergener:

Inneholder gluten,melk eller produkter framstilt av gluten,melk

Oppbevaring:

Kjølevare 0 °C - 4 °C.

Næringsinnhold pr. 100g:

energi
436 kJ ( 104 kcal)
fett
3,5 g
-hvorav mettede fettsyrer
2,1 g
karbohydrat
14 g
-hvorav sukkerarter
8,3 g
protein
3,6 g
salt
0,25 g
 
1,8 g