LEVERING OG TILBAKEBETALING

Til skoler

Aller først vil vi i Skolelyst® takke alle dere som jobber i skolen, dere har en av de aller viktigste jobbene i samfunnet vårt, og vi vet at dette året har bydd på utfordringer på så mange nye nivåer. Men dere står på og tilrettelegger for en fungerende skolehverdag!  

Hvis en koronarelatert situasjon oppstår på deres skole hvor det er behov for midlertidig pause i leveringer, er vi avhengig av at dere informerer oss så fort som mulig. Dette for at vi kan administrere levering til skolen, samt nå raskt ut med kommunikasjon til foresatte. 

Vi tar av oss alt det administrative, så lenge vi vet om dere ønsker levering eller ikke. Vi har også direkte dialog med foresatte og passer på at de får tilbakebetalt for produkter de ikke mottar som følge av dette.

 

Til foresatte

 Selv om vi lever i en tid hvor mye er uforutsigbart og usikker, vil vi i Skolelyst® at dere skal være helt trygge på følgende:

  • Du betaler kun for perioden barnet ditt mottar produkter for, uansett når du velger å opprette nytt abonnement. Som en konsekvens av korona-situasjonen, vet vi at noen skoler ikke ønsker å motta Skolelyst® i en liten periode. Dersom det skjer, tar vi oss av alt det administrative, og du trenger aldri foreta deg noe. Vi tilbakebetaler selvfølgelig for produktene barnet ditt ikke mottar på grunn av dette. 
  • Du kan starte og endre abonnementet når du vil gjennom hele skoleåret. Mange tror man må betale for hele skoleåret selv om bestillingen skjer etter skolestart, og at hele beløpet må betales med én gang. 
  • Du kan også velge månedlig betaling, uten at det koster noe ekstra, eller betale hele beløpet når du bestiller. Du velger det som passer best for deg.

 

Tilbakebetaling

Dersom skolen din vært stengt eller ikke kunnet motta produkter fra Skolelyst® i en periode, vil du selvsagt få pengene tilbake. Vi ber om forståelse for at tilbakebetaling kan komme opptil 2-3 måneder etter at levering har begynt igjen, da dette er en situasjon utenom det vanlige og at tilbakebetalinger i perioder kan ta litt ekstra tid. Beløpet blir ført over til kontonummeret som ble brukt da kjøpet ble gjennomført. Det bør ha blir da bokført på samme dato som du vil få en mail fra skolelyst.no om selve tilbakebetalingen.

 

Trygg levering

TINE følger myndighetens retningslinjer og tar strenge forholdsregler ved frakt og levering av varer. Vi vil trygge dere på at vi inntil videre fortsetter med våre midlertidige leveringsrutiner. Les mer om hvordan TINE følger myndighetenes retningslinjer for smittereduserende tiltak.